Tortellini met champignons, tomatenroomsaus

Voor 4 personen

Ingrediƫnten

  • 500 g tortellini met kaasvulling
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 gram hamreepjes
  • 250 gram champignons
  • 2 blikken tomaatblokjes
  • peper en zout
  • basilicum
  • zakje roomsaus
  • 250 ml melk
  • 200 gram kruidenroomkaas
  • geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. Kook de tortellini.
  2. Bak de champignons. Bak op het laatst de hamreepjes kort mee.
  3. Fruit de ui en voeg deze samen met de geperste knoflook toe aan de hamreepjes en champignons.
  4. Laat de tomaatblokjes uitlekken en voeg deze samen met de kruiden toe.
  5. Maak het zakje roomsaus aan met melk. Voeg deze saus samen met de roomkaas toe en laat het doorkoken tot een romige saus ontstaat.
  6. Serveer de saus over de tortellini en strooi hier geraspte kaas over.

Ingrediƫnten

  • 500 g tortellini met kaasvulling
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 gram hamreepjes
  • 250 gram champignons
  • 2 blikken tomaatblokjes
  • peper en zout
  • basilicum
  • zakje roomsaus
  • 250 ml melk
  • 200 gram kruidenroomkaas
  • geraspte kaas