Tortellini met champignons, tomatenroomsaus
Voor 4 personen
Ingrediƫnten
- 500 g tortellini met kaasvulling
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 250 gram hamreepjes
- 250 gram champignons
- 2 blikken tomaatblokjes
- peper en zout
- basilicum
- zakje roomsaus
- 250 ml melk
- 200 gram kruidenroomkaas
- geraspte kaas
Bereidingswijze
- Kook de tortellini.
- Bak de champignons. Bak op het laatst de hamreepjes kort mee.
- Fruit de ui en voeg deze samen met de geperste knoflook toe aan de hamreepjes en champignons.
- Laat de tomaatblokjes uitlekken en voeg deze samen met de kruiden toe.
- Maak het zakje roomsaus aan met melk. Voeg deze saus samen met de roomkaas toe en laat het doorkoken tot een romige saus ontstaat.
- Serveer de saus over de tortellini en strooi hier geraspte kaas over.
Ingrediƫnten
- 500 g tortellini met kaasvulling
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 250 gram hamreepjes
- 250 gram champignons
- 2 blikken tomaatblokjes
- peper en zout
- basilicum
- zakje roomsaus
- 250 ml melk
- 200 gram kruidenroomkaas
- geraspte kaas