Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi

Een aantal ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht.

Voor 4 personen

Totale bereidingstijd: 15 minuten

Gepubliceerd door Allerhande

Ingrediƫnten

  • 250 g mihoen
  • 300 g biefstuk
  • 1 struik paksoi
  • 1 el zonnebloemolie
  • 150 ml woksaus teriyaki-honing
  • 50 g gebakken uitjes

Bereidingswijze

  1. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 minuut. Keer halverwege. Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 minunten rusten.
  3. Snijd de biefstuk in plakjes van een ½ cm dik.
  4. Verdeel de mihoen met de paksoi over de borden en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.

Ingrediƫnten

  • 250 g mihoen
  • 300 g biefstuk
  • 1 struik paksoi
  • 1 el zonnebloemolie
  • 150 ml woksaus teriyaki-honing
  • 50 g gebakken uitjes