Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi
Een aantal ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht.
Voor 4 personen
Totale bereidingstijd: 15 minuten
Gepubliceerd door Allerhande
Ingrediƫnten
- 250 g mihoen
- 300 g biefstuk
- 1 struik paksoi
- 1 el zonnebloemolie
- 150 ml woksaus teriyaki-honing
- 50 g gebakken uitjes
Bereidingswijze
- Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 minuut. Keer halverwege. Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 minunten rusten.
- Snijd de biefstuk in plakjes van een ½ cm dik.
- Verdeel de mihoen met de paksoi over de borden en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.
Ingrediƫnten
- 250 g mihoen
- 300 g biefstuk
- 1 struik paksoi
- 1 el zonnebloemolie
- 150 ml woksaus teriyaki-honing
- 50 g gebakken uitjes