Tagliatelleschotel met kipfilet en room-basilicumsaus
Voor 4 personen
Ingrediƫnten
- 1 bak champignons
- 1 courgette
- 1 teentje knoflook
- 1 rode paprika
- 1 grote ui
- peper en zout
- 400 gram tagliatelle (of een andere pasta)
- 1 zakje Room-Basilicumsaus
- 400 gram kipfilet
- boter
Bereidingswijze
- De tagliatelle bereiden op de gebruikelijke wijze en uit laten lekken.
- De kipfilet in kleine blokjes snijden en kruiden met peper en zout.
- De courgette en de paprika wassen en in blokjes snijden. De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. De ui schillen en snipperen en de knoflook schillen en persen.
- De ui en knoflook even fruiten in de hete boter, de blokjes kipfilet toevoegen en de kipfilet gaar en bruin bakken.
- De groenten aan het vlees toevoegen en even laten bakken.
- De saus volgens het verpakkingsvoorschrift bereiden.
- Het vlees-groentemengsel over de tagliatelle verdelen en de saus erover schenken.
Ingrediƫnten
- 1 bak champignons
- 1 courgette
- 1 teentje knoflook
- 1 rode paprika
- 1 grote ui
- peper en zout
- 400 gram tagliatelle (of een andere pasta)
- 1 zakje Room-Basilicumsaus
- 400 gram kipfilet
- boter