Tagliatelleschotel met kipfilet en room-basilicumsaus

Voor 4 personen

Ingrediƫnten

  • 1 bak champignons
  • 1 courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode paprika
  • 1 grote ui
  • peper en zout
  • 400 gram tagliatelle (of een andere pasta)
  • 1 zakje Room-Basilicumsaus
  • 400 gram kipfilet
  • boter

Bereidingswijze

  1. De tagliatelle bereiden op de gebruikelijke wijze en uit laten lekken.
  2. De kipfilet in kleine blokjes snijden en kruiden met peper en zout.
  3. De courgette en de paprika wassen en in blokjes snijden. De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. De ui schillen en snipperen en de knoflook schillen en persen.
  4. De ui en knoflook even fruiten in de hete boter, de blokjes kipfilet toevoegen en de kipfilet gaar en bruin bakken.
  5. De groenten aan het vlees toevoegen en even laten bakken.
  6. De saus volgens het verpakkingsvoorschrift bereiden.
  7. Het vlees-groentemengsel over de tagliatelle verdelen en de saus erover schenken.

Ingrediƫnten

  • 1 bak champignons
  • 1 courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode paprika
  • 1 grote ui
  • peper en zout
  • 400 gram tagliatelle (of een andere pasta)
  • 1 zakje Room-Basilicumsaus
  • 400 gram kipfilet
  • boter