Tagliatelle met zalm en spinazie

Voor 2 personen

Totale bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten

  • 250 g tagliatelle
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 400 g spinazie
  • 1 kuipje Boursin Cuisine
  • 200 g gerookte zalm
  • dille

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maak de ui schoon en versnipper deze. Snijd de knoflook klein.
  3. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook.
  4. Voeg de spinazie toe en bak mee totdat deze geslonken is.
  5. Voeg de Boursin Cuisine toe en laat op een middelhoog vuur een paar minuten inkoken.
  6. Snijd ondertussen de zalm in snippers.
  7. Breng op smaak met de dille en peper en zout.
  8. Schep de zalmsnippers door de saus.
  9. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

Ingrediƫnten

  • 250 g tagliatelle
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 400 g spinazie
  • 1 kuipje Boursin Cuisine
  • 200 g gerookte zalm
  • dille