Tagliatelle met zalm en spinazie
Voor 2 personen
Totale bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediƫnten
- 250 g tagliatelle
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 1 eetlepel olijfolie
- 400 g spinazie
- 1 kuipje Boursin Cuisine
- 200 g gerookte zalm
- dille
Bereidingswijze
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak de ui schoon en versnipper deze. Snijd de knoflook klein.
- Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook.
- Voeg de spinazie toe en bak mee totdat deze geslonken is.
- Voeg de Boursin Cuisine toe en laat op een middelhoog vuur een paar minuten inkoken.
- Snijd ondertussen de zalm in snippers.
- Breng op smaak met de dille en peper en zout.
- Schep de zalmsnippers door de saus.
- Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Ingrediƫnten
- 250 g tagliatelle
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 1 eetlepel olijfolie
- 400 g spinazie
- 1 kuipje Boursin Cuisine
- 200 g gerookte zalm
- dille