Tagliatelle met zalm

Voor 2 personen

Totale bereidingstijd: 20 minuten

Gepubliceerd door Allerhande

Ingrediƫnten

  • 200 g tagliatelle
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 kleine ui
  • 1 courgette
  • 200 ml kookroom
  • 200 g zalmsnippers
  • 15 g bieslook

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maak de ui schoon en versnipper deze. Snijd de courgette in vier kwarten en snijd hiervan dunnen plakjes.
  3. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 minuten.
  4. Voeg de courgette bij de ui in de hapjespan en bak deze 3 minuten mee.
  5. Schenk de kookroom bij het ui-courgettemengsel en laat op een middelhoog vuur een paar minuten inkoken.
  6. Voeg de zalmsnippers en de bieslook toe.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Verdeel de pasta over de borden en schep de de saus erop.

Ingrediƫnten

  • 200 g tagliatelle
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 kleine ui
  • 1 courgette
  • 200 ml kookroom
  • 200 g zalmsnippers
  • 15 g bieslook