Tagliatelle met zalm
Voor 2 personen
Totale bereidingstijd: 20 minuten
Gepubliceerd door Allerhande
Ingrediƫnten
- 200 g tagliatelle
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 kleine ui
- 1 courgette
- 200 ml kookroom
- 200 g zalmsnippers
- 15 g bieslook
Bereidingswijze
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak de ui schoon en versnipper deze. Snijd de courgette in vier kwarten en snijd hiervan dunnen plakjes.
- Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 minuten.
- Voeg de courgette bij de ui in de hapjespan en bak deze 3 minuten mee.
- Schenk de kookroom bij het ui-courgettemengsel en laat op een middelhoog vuur een paar minuten inkoken.
- Voeg de zalmsnippers en de bieslook toe.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de pasta over de borden en schep de de saus erop.
Ingrediƫnten
- 200 g tagliatelle
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 kleine ui
- 1 courgette
- 200 ml kookroom
- 200 g zalmsnippers
- 15 g bieslook