Spaghettisaus met vegetarisch balletjes
Voor 2 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediƫnten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 bouillonblok (voor 1 liter)
- 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- 1 blikje tomatenblokjes (400 g)
- 200 g vegetarische balletjes
- 1 eetlepel oregano
- 1 theelepel tijm
Bereidingswijze
- Snijd de ui klein en pel de knoflook.
- Fruit de ui en voeg de geperste knoflook toe en laat even meebakken.
- Verkruimel de bouillonblok, voeg toe en laat even meebakken.
- Voeg de tomatenblokjes en de tomatenpuree toe en roer goed door.
- Voeg de kruiden toe en roer goed door.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Voeg de balletjes toe en voeg eventueel wat water toe.
Ingrediƫnten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 bouillonblok (voor 1 liter)
- 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- 1 blikje tomatenblokjes (400 g)
- 200 g vegetarische balletjes
- 1 eetlepel oregano
- 1 theelepel tijm