Spaghettisaus met vegetarisch balletjes

Voor 2 personen

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediƫnten

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bouillonblok (voor 1 liter)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 blikje tomatenblokjes (400 g)
  • 200 g vegetarische balletjes
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 theelepel tijm

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui klein en pel de knoflook.
  2. Fruit de ui en voeg de geperste knoflook toe en laat even meebakken.
  3. Verkruimel de bouillonblok, voeg toe en laat even meebakken.
  4. Voeg de tomatenblokjes en de tomatenpuree toe en roer goed door.
  5. Voeg de kruiden toe en roer goed door.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Voeg de balletjes toe en voeg eventueel wat water toe.

Ingrediƫnten

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bouillonblok (voor 1 liter)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 blikje tomatenblokjes (400 g)
  • 200 g vegetarische balletjes
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 theelepel tijm