Spaghettisaus Mamma Fesevur

Voor 4 personen

Ingrediƫnten

  • 1 grote ui
  • 300 g gehakt
  • oregano
  • dragon
  • 1 eetlepel suiker
  • maggiblokje
  • 3 blikjes tomatenpuree
  • 1 blikje Macedonische groenten (Bonduelle)
  • 100 g cervelaatworst
  • djintan (gemalen komijn)
  • 1 eetlepel bloem

Bereidingswijze

  1. Ui kleine snijden.
  2. Beetje boter in de pan doen, en de ui fruiten.
  3. Oregano, dragon, suiker en een beetje water erdoor.
  4. Gehakt erdoor rullen.
  5. Maggiblokje verkruimelen en erdoor.
  6. Deksel erop en 15 minuten laten sudderen.
  7. Tomatenpuree, Macedonische groenten, cervelaat, djintan, bloem, warm water erdoor doen.

Ingrediƫnten

  • 1 grote ui
  • 300 g gehakt
  • oregano
  • dragon
  • 1 eetlepel suiker
  • maggiblokje
  • 3 blikjes tomatenpuree
  • 1 blikje Macedonische groenten (Bonduelle)
  • 100 g cervelaatworst
  • djintan (gemalen komijn)
  • 1 eetlepel bloem