Spaghettisaus Mamma Fesevur
Voor 4 personen
Ingrediƫnten
- 1 grote ui
- 300 g gehakt
- oregano
- dragon
- 1 eetlepel suiker
- maggiblokje
- 3 blikjes tomatenpuree
- 1 blikje Macedonische groenten (Bonduelle)
- 100 g cervelaatworst
- djintan (gemalen komijn)
- 1 eetlepel bloem
Bereidingswijze
- Ui kleine snijden.
- Beetje boter in de pan doen, en de ui fruiten.
- Oregano, dragon, suiker en een beetje water erdoor.
- Gehakt erdoor rullen.
- Maggiblokje verkruimelen en erdoor.
- Deksel erop en 15 minuten laten sudderen.
- Tomatenpuree, Macedonische groenten, cervelaat, djintan, bloem, warm water erdoor doen.
Ingrediƫnten
- 1 grote ui
- 300 g gehakt
- oregano
- dragon
- 1 eetlepel suiker
- maggiblokje
- 3 blikjes tomatenpuree
- 1 blikje Macedonische groenten (Bonduelle)
- 100 g cervelaatworst
- djintan (gemalen komijn)
- 1 eetlepel bloem