Spaghettisaus Caroline en Frank
Voor 2 personen
Ingrediƫnten
- 200 g gehakt
- 200 g Italiaans groentepakket
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 1,5 eetlepel Italiaanse kruiden
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel suiker
- 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- 1 blikje tomatenblokjes (400 g)
Bereidingswijze
- Snijd de ui klein en pel de knoflook.
- Rul het gehakt.
- Voeg de ui en de geperste knoflook toe en laat even meebakken.
- Voeg het groentepakket toe en laat even meebakken.
- Voeg de tomatenblokjes en de tomatenpuree toe en roer goed door.
- Voeg de kruiden en suiker toe en roer goed door.
- Deksel erop en 15 minuten laten sudderen. Indien nodig, verdun de saus met wat water.
- Breng op smaak met zout en peper.
Ingrediƫnten
- 200 g gehakt
- 200 g Italiaans groentepakket
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 1,5 eetlepel Italiaanse kruiden
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel suiker
- 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- 1 blikje tomatenblokjes (400 g)