Spaghettisaus Caroline en Frank

Voor 2 personen

Ingrediƫnten

  • 200 g gehakt
  • 200 g Italiaans groentepakket
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1,5 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel suiker
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 blikje tomatenblokjes (400 g)

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui klein en pel de knoflook.
  2. Rul het gehakt.
  3. Voeg de ui en de geperste knoflook toe en laat even meebakken.
  4. Voeg het groentepakket toe en laat even meebakken.
  5. Voeg de tomatenblokjes en de tomatenpuree toe en roer goed door.
  6. Voeg de kruiden en suiker toe en roer goed door.
  7. Deksel erop en 15 minuten laten sudderen. Indien nodig, verdun de saus met wat water.
  8. Breng op smaak met zout en peper.

Ingrediƫnten

  • 200 g gehakt
  • 200 g Italiaans groentepakket
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1,5 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel suiker
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 blikje tomatenblokjes (400 g)