Shoarmataart
Voor 4 personen
Totale bereidingstijd: 40 minuten
Ingrediƫnten
- 2 eetlepels olie
- 500 g shoarmavlees
- 1 courgette
- 2 tomaten
- 4 grote tortilla's
- 200 ml knoflooksaus
- 250 g geraspte kaas
Bereidingswijze
- Snijd de courgette in blokjes en de tomaten in stukjes.
- De oven voorverwarmen op 180 °C.
- In een hapjespan de olie verhitten en het shoarmavlees 10 minuten roerbakken.
- De courgette en tomaten toevoegen en 2 minuten meebakken.
- De tortilla's aan één zijde bestrijken met de knoflooksaus.
- Vul de ovenschaal of springvorm om en om de de tortilla's en het shoarmamengsel.
- De geraspte kaas over de bovenste tortilla strooien.
- De shoarmataart in de oven plaatsen en gratineer de kaas 15 minuten.
- Tip: Wanneer je geen ronde ovenschaal of springvorm hebt, kun je ook een rechthoekige ovenschaal gebruiken. Vervang dan de grote tortilla's door 8 kleine tortilla's.
Ingrediƫnten
- 2 eetlepels olie
- 500 g shoarmavlees
- 1 courgette
- 2 tomaten
- 4 grote tortilla's
- 200 ml knoflooksaus
- 250 g geraspte kaas