Shoarmataart

Voor 4 personen

Totale bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediƫnten

  • 2 eetlepels olie
  • 500 g shoarmavlees
  • 1 courgette
  • 2 tomaten
  • 4 grote tortilla's
  • 200 ml knoflooksaus
  • 250 g geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. Snijd de courgette in blokjes en de tomaten in stukjes.
  2. De oven voorverwarmen op 180 °C.
  3. In een hapjespan de olie verhitten en het shoarmavlees 10 minuten roerbakken.
  4. De courgette en tomaten toevoegen en 2 minuten meebakken.
  5. De tortilla's aan één zijde bestrijken met de knoflooksaus.
  6. Vul de ovenschaal of springvorm om en om de de tortilla's en het shoarmamengsel.
  7. De geraspte kaas over de bovenste tortilla strooien.
  8. De shoarmataart in de oven plaatsen en gratineer de kaas 15 minuten.
  9. Tip: Wanneer je geen ronde ovenschaal of springvorm hebt, kun je ook een rechthoekige ovenschaal gebruiken. Vervang dan de grote tortilla's door 8 kleine tortilla's.

Ingrediƫnten

  • 2 eetlepels olie
  • 500 g shoarmavlees
  • 1 courgette
  • 2 tomaten
  • 4 grote tortilla's
  • 200 ml knoflooksaus
  • 250 g geraspte kaas