Ravioli ovenschotel met mascarpone en paprika
Maak binnen een mum van tijd een lekkere ravioli ovenschotel met mascarpone en paprika. Heel erg lekker, simpel om te maken en ook nog eens redelijk snel klaar. Eet er eventueel een lekkere en frisse salade bij met bijvoorbeeld ijsbergsla, tomaat en komkommer.
Voor 2 personen
Totale bereidingstijd: 25 minuten
Gepubliceerd door Lekker en simpel
Ingrediƫnten
- 250 g ravioli of tortellini
- 400 g tomatenblokjes
- 4 eetlepels mascarpone
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 200 g geraspte kaas
- 200 g cherrytomaatjes
Bereidingswijze
- De oven voorverwarmen op 220 °C.
- Zet een pan water op en kook de ravioli volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snipper het uitje en snijd de paprika in stukjes. Halveer de cherrytomaatjes.
- Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui en paprika circa 5 minuten aan.
- Voeg vervolgens de tomatenblokjes en de kruiden toe en meng door elkaar. Voeg ook de mascarpone toe en breng op smaak met peper en zout.
- Warm het geheel goed op en zet vervolgens het vuur uit.
- Meng de gekookte ravioli door de saus en schep het geheel in een ovenschaal.
- Verdeel de gehalveerde cherrytomaatjes over de ovenschotel en daarna de geraspte kaas.
- Gratineer het gerecht 10 minuten in de oven.
Ingrediƫnten
- 250 g ravioli of tortellini
- 400 g tomatenblokjes
- 4 eetlepels mascarpone
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 200 g geraspte kaas
- 200 g cherrytomaatjes