Ravioli met ratatouille

Voor 4 personen

Totale bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediƫnten

  • 500 g ravioli of tortellini
  • 1 blikje Bonduelle Ratatouille (375 g)
  • 1 zakje champignonsaus
  • 250 g geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. De oven voorverwarmen op 220 °C.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe terug in de pan.
  3. Bereid de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Meng de pasta, de ratatouille, de champignonsaus en kwart van de kaas in de pan.
  5. Doe dit mengsel in een ovenschaal en strooi de resterende kaas er overheen.
  6. Gratineer het gerecht 10 minuten in de oven.

Ingrediƫnten

  • 500 g ravioli of tortellini
  • 1 blikje Bonduelle Ratatouille (375 g)
  • 1 zakje champignonsaus
  • 250 g geraspte kaas