Ravioli met ratatouille
Voor 4 personen
Totale bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediƫnten
- 500 g ravioli of tortellini
- 1 blikje Bonduelle Ratatouille (375 g)
- 1 zakje champignonsaus
- 250 g geraspte kaas
Bereidingswijze
- De oven voorverwarmen op 220 °C.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe terug in de pan.
- Bereid de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de pasta, de ratatouille, de champignonsaus en kwart van de kaas in de pan.
- Doe dit mengsel in een ovenschaal en strooi de resterende kaas er overheen.
- Gratineer het gerecht 10 minuten in de oven.
Ingrediƫnten
- 500 g ravioli of tortellini
- 1 blikje Bonduelle Ratatouille (375 g)
- 1 zakje champignonsaus
- 250 g geraspte kaas