Penne met broccoli-boursin-saus

Penne met een romige broccoli-boursin-saus.

Penne met broccoli-boursin-saus

Voor 3 personen

Totale bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten

  • 250 g penne
  • 400 g broccoliroosjes
  • 1 kuipje Boursin Cuisine (anders crème fraîche met een knoflook)
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 st bosuitjes of 1 kleine ui
  • 1 st mozzarella, in kleine blokjes
  • bieslook
  • Italiaanse kruiden
  • 200 g geraspte Parmezaanse kaas
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Kook de broccoliroosjes net niet gaar.
  2. Kook de penne in 8 minuten al dente.
  3. Snijd de ui en knoflook fijn en bak deze kort aan.
  4. Giet de penne af en doe ze terug in de pan.
  5. Voeg de broccoli toe.
  6. Voeg de gesneden mozzarella, de uitjes, de knoflook en de Boursin Cuisine toe.
  7. Roer goed door en voeg als laatste de bieslook, Italiaanse kruiden en peper en zout toe.
  8. Serveer met de geraspte Parmezaanse kaas.
  9. LET OP: Het bovenstaande recept is wat flauw. Mogelijk gebakken spekjes toevoegen. Voeg geen extra kaas toe, want dat wordt teveel van het goede.

Ingrediƫnten

  • 250 g penne
  • 400 g broccoliroosjes
  • 1 kuipje Boursin Cuisine (anders crème fraîche met een knoflook)
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 st bosuitjes of 1 kleine ui
  • 1 st mozzarella, in kleine blokjes
  • bieslook
  • Italiaanse kruiden
  • 200 g geraspte Parmezaanse kaas
  • peper en zout