Penne met broccoli-boursin-saus
Penne met een romige broccoli-boursin-saus.
Voor 3 personen
Totale bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediƫnten
- 250 g penne
- 400 g broccoliroosjes
- 1 kuipje Boursin Cuisine (anders crème fraîche met een knoflook)
- 2 teentjes knoflook
- 2 st bosuitjes of 1 kleine ui
- 1 st mozzarella, in kleine blokjes
- bieslook
- Italiaanse kruiden
- 200 g geraspte Parmezaanse kaas
- peper en zout
Bereidingswijze
- Kook de broccoliroosjes net niet gaar.
- Kook de penne in 8 minuten al dente.
- Snijd de ui en knoflook fijn en bak deze kort aan.
- Giet de penne af en doe ze terug in de pan.
- Voeg de broccoli toe.
- Voeg de gesneden mozzarella, de uitjes, de knoflook en de Boursin Cuisine toe.
- Roer goed door en voeg als laatste de bieslook, Italiaanse kruiden en peper en zout toe.
- Serveer met de geraspte Parmezaanse kaas.
- LET OP: Het bovenstaande recept is wat flauw. Mogelijk gebakken spekjes toevoegen. Voeg geen extra kaas toe, want dat wordt teveel van het goede.
Ingrediƫnten
- 250 g penne
- 400 g broccoliroosjes
- 1 kuipje Boursin Cuisine (anders crème fraîche met een knoflook)
- 2 teentjes knoflook
- 2 st bosuitjes of 1 kleine ui
- 1 st mozzarella, in kleine blokjes
- bieslook
- Italiaanse kruiden
- 200 g geraspte Parmezaanse kaas
- peper en zout