Pasta met spinazie en kastanjechampignons

Heerlijk vegetarisch pastarecept met verse pasta, kruidenroomkaas, champignons en spinazie.

Voor 2 personen

Totale bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediƫnten

  • 250 g verse tagliatelle
  • 1 bosje bosui
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g kastanjechampignons
  • 200 g spinazie
  • 150 g kruidenroomkaas of Boursin Cuisine
  • 30 g pijnboompitten
  • geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta gaar.
  2. Rooster de pijnboompitten.
  3. Snijd de champignons in plakjes en snijd de bosuitjes in ringetjes.
  4. Fruit de uitjes en de champignons in grote wok of hapjespan. Pers de knoflook boven de pan uit.
  5. Voeg de spinazie en de roomkaas toe en breng eventueel op smaak met peper en zout.
  6. Meng de pasta door de saus en garneer met de pijnboompitten en de geraspte kaas.
  7. Tip: Ook lekker met uitgebakken spekjes, maar dan is het natuurlijk niet meer vegetarisch

Ingrediƫnten

  • 250 g verse tagliatelle
  • 1 bosje bosui
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g kastanjechampignons
  • 200 g spinazie
  • 150 g kruidenroomkaas of Boursin Cuisine
  • 30 g pijnboompitten
  • geraspte Parmezaanse kaas