Pasta met spinazie en kastanjechampignons
Heerlijk vegetarisch pastarecept met verse pasta, kruidenroomkaas, champignons en spinazie.
Voor 2 personen
Totale bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediƫnten
- 250 g verse tagliatelle
- 1 bosje bosui
- 1 teentje knoflook
- 250 g kastanjechampignons
- 200 g spinazie
- 150 g kruidenroomkaas of Boursin Cuisine
- 30 g pijnboompitten
- geraspte Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar.
- Rooster de pijnboompitten.
- Snijd de champignons in plakjes en snijd de bosuitjes in ringetjes.
- Fruit de uitjes en de champignons in grote wok of hapjespan. Pers de knoflook boven de pan uit.
- Voeg de spinazie en de roomkaas toe en breng eventueel op smaak met peper en zout.
- Meng de pasta door de saus en garneer met de pijnboompitten en de geraspte kaas.
- Tip: Ook lekker met uitgebakken spekjes, maar dan is het natuurlijk niet meer vegetarisch
Ingrediƫnten
- 250 g verse tagliatelle
- 1 bosje bosui
- 1 teentje knoflook
- 250 g kastanjechampignons
- 200 g spinazie
- 150 g kruidenroomkaas of Boursin Cuisine
- 30 g pijnboompitten
- geraspte Parmezaanse kaas