Pasta met courgette champignonsaus

Voor 3 personen

Ingrediƫnten

  • 250 g gevulde pasta
  • 1 kipfilet
  • 1 bakje champignons
  • 1 kleine courgette
  • 2 teentjes knoflook
  • basilicum
  • oregano
  • kookroom
  • roomkaas
  • pijnboompitten
  • handje gemengde noten

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta.
  2. Snijd de kipfilet in kleine blokjes, snijd de champignons in plakjes, snijd de courgette in kleine blokjes. Hak de gemende noten klein.
  3. Rooster de pijnboompitten.
  4. Roerbak de kipfilet en voeg de gesneden champignons en courgette toe. Pers de knoflook boven de pan uit. Zorg dat de courgette goed gaar wordt.
  5. Voeg kookroom en roomkaas toe en breng op smaak met de basilicum en oregano. Laat inkopen tot een stevige saus.
  6. Meng de pasta door de saus en garneer met de pijnboompitten en de gehakte noten.

Ingrediƫnten

  • 250 g gevulde pasta
  • 1 kipfilet
  • 1 bakje champignons
  • 1 kleine courgette
  • 2 teentjes knoflook
  • basilicum
  • oregano
  • kookroom
  • roomkaas
  • pijnboompitten
  • handje gemengde noten