Pasta met courgette champignonsaus
Voor 3 personen
Ingrediƫnten
- 250 g gevulde pasta
- 1 kipfilet
- 1 bakje champignons
- 1 kleine courgette
- 2 teentjes knoflook
- basilicum
- oregano
- kookroom
- roomkaas
- pijnboompitten
- handje gemengde noten
Bereidingswijze
- Kook de pasta.
- Snijd de kipfilet in kleine blokjes, snijd de champignons in plakjes, snijd de courgette in kleine blokjes. Hak de gemende noten klein.
- Rooster de pijnboompitten.
- Roerbak de kipfilet en voeg de gesneden champignons en courgette toe. Pers de knoflook boven de pan uit. Zorg dat de courgette goed gaar wordt.
- Voeg kookroom en roomkaas toe en breng op smaak met de basilicum en oregano. Laat inkopen tot een stevige saus.
- Meng de pasta door de saus en garneer met de pijnboompitten en de gehakte noten.
Ingrediƫnten
- 250 g gevulde pasta
- 1 kipfilet
- 1 bakje champignons
- 1 kleine courgette
- 2 teentjes knoflook
- basilicum
- oregano
- kookroom
- roomkaas
- pijnboompitten
- handje gemengde noten