Nachoschotel
Mexicaanse ovenschotel met nachochips en een kruidig gehaktmengsel, gegratineerd met kaas.
Voor 2 personen
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediƫnten
- 1 ui
- 250 g gehakt
- 1 zakje tacosaus
- 1 blikje kidneybonen (400 g)
- 1 blikje mais (150 g)
- 1 blikje gepelde tomaten (400 g)
- 150 g geraspte kaas
- 1 zakje nachochips (200 g)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Snipper ui klein en fruit deze aan in een hapjespan.
- Voeg het gehakt toe en rul dit.
- Voeg het zakje tacosaus toe, en eventueel wat water als die op de verpakking vermeld wordt.
- Spoel de bonen en de mais schoon in een vergiet en voeg deze toe.
- Voeg de gepelde tomaten toe en laat het even doorkoken.
- Doe eerst het gehaktmengsel in de ovenschaal, doe daar de nachochips over en dek af met de geraspte kaas.
- Laat de kaas 10 minuten gratineren in de oven.
- Tip: Lekker met een beetje zure room en/of guacamole.
Ingrediƫnten
- 1 ui
- 250 g gehakt
- 1 zakje tacosaus
- 1 blikje kidneybonen (400 g)
- 1 blikje mais (150 g)
- 1 blikje gepelde tomaten (400 g)
- 150 g geraspte kaas
- 1 zakje nachochips (200 g)