Nachoschotel

Mexicaanse ovenschotel met nachochips en een kruidig gehaktmengsel, gegratineerd met kaas.

Voor 2 personen

Voorbereidingstijd: 15 minuten

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediƫnten

  • 1 ui
  • 250 g gehakt
  • 1 zakje tacosaus
  • 1 blikje kidneybonen (400 g)
  • 1 blikje mais (150 g)
  • 1 blikje gepelde tomaten (400 g)
  • 150 g geraspte kaas
  • 1 zakje nachochips (200 g)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snipper ui klein en fruit deze aan in een hapjespan.
  3. Voeg het gehakt toe en rul dit.
  4. Voeg het zakje tacosaus toe, en eventueel wat water als die op de verpakking vermeld wordt.
  5. Spoel de bonen en de mais schoon in een vergiet en voeg deze toe.
  6. Voeg de gepelde tomaten toe en laat het even doorkoken.
  7. Doe eerst het gehaktmengsel in de ovenschaal, doe daar de nachochips over en dek af met de geraspte kaas.
  8. Laat de kaas 10 minuten gratineren in de oven.
  9. Tip: Lekker met een beetje zure room en/of guacamole.

Ingrediƫnten

  • 1 ui
  • 250 g gehakt
  • 1 zakje tacosaus
  • 1 blikje kidneybonen (400 g)
  • 1 blikje mais (150 g)
  • 1 blikje gepelde tomaten (400 g)
  • 150 g geraspte kaas
  • 1 zakje nachochips (200 g)