Mini appelflapjes
Voor 20 flapjes
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediƫnten
- 1 pakje bladerdeegplakjes
- 1,5 zoete appel
- kaneel
- suiker
Bereidingswijze
- Haal de bevroren plakjes bladerdeeg los en laat ze ontdooien op het folie.
- Snijd de appel in kleine stukje en doe in een kom.
- Vermeng de blokjes appel met een ruime hoeveelheid kaneel en suiker.
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Snijd de plakjes bladerdeeg diagonaal door, draai ze om en verwijder de folie.
- Leg een kleine beetje appel op de halve plak bladerdeeg, klap dicht en druk de randen met een vork goed aan.
- Verdeel de flapjes over de bakplaat.
- Besprenkel de flapjes met water en strooi suiker erover.
- Bak de flapjes 15 minuten tot ze goudbruin zijn.
Ingrediƫnten
- 1 pakje bladerdeegplakjes
- 1,5 zoete appel
- kaneel
- suiker