Mini appelflapjes

Voor 20 flapjes

Voorbereidingstijd: 20 minuten

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediƫnten

  • 1 pakje bladerdeegplakjes
  • 1,5 zoete appel
  • kaneel
  • suiker

Bereidingswijze

  1. Haal de bevroren plakjes bladerdeeg los en laat ze ontdooien op het folie.
  2. Snijd de appel in kleine stukje en doe in een kom.
  3. Vermeng de blokjes appel met een ruime hoeveelheid kaneel en suiker.
  4. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  5. Snijd de plakjes bladerdeeg diagonaal door, draai ze om en verwijder de folie.
  6. Leg een kleine beetje appel op de halve plak bladerdeeg, klap dicht en druk de randen met een vork goed aan.
  7. Verdeel de flapjes over de bakplaat.
  8. Besprenkel de flapjes met water en strooi suiker erover.
  9. Bak de flapjes 15 minuten tot ze goudbruin zijn.

Ingrediƫnten

  • 1 pakje bladerdeegplakjes
  • 1,5 zoete appel
  • kaneel
  • suiker