Macaroni met worst en kaas

Familierecept dat zeker al sinds de jaren 70 in de familie Fesevur gegeten wordt.

Voor 4 personen

Totale bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten

  • 500 g macaroni
  • 400 g gekookte Gelderse worst
  • 400 g geraspte kaas
  • nootmuskaat

Bereidingswijze

  1. Kook de macaroni in ruim kokend water gaar.
  2. Snijd de worst in kleine stukjes.
  3. Als de macaroni gaar is, giet af en doe terug in de pan.
  4. Voeg de geraspte kaas en de worst toe en roer alles goed door elkaar.
  5. Breng het geheel met nootmuskaat op smaak.
  6. Tip: Om het geheel iets smeuïger te maken kun je een scheutje melk toevoegen.

Ingrediƫnten

  • 500 g macaroni
  • 400 g gekookte Gelderse worst
  • 400 g geraspte kaas
  • nootmuskaat