Gevulde pasta met roomsaus

Voor 2 personen

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediƫnten

  • 250 g verse gevulde pasta
  • 250 g champignons
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 ml kookroom
  • 100 ml bouillon
  • 50 g walnoten
  • 50 g geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui klein en pel de knoflook. Hak de walnoten grof.
  2. Snijd de champignons klein en pak ze.
  3. Kook de pasta.
  4. Fruit de ui en voeg de geperste knoflook toe en laat even meebakken.
  5. Voeg de kookroom en de bouillon toe en laat even doorkoken.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Serveer met de gehakte walnoten en geraspte kaas.

Ingrediƫnten

  • 250 g verse gevulde pasta
  • 250 g champignons
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 ml kookroom
  • 100 ml bouillon
  • 50 g walnoten
  • 50 g geraspte kaas