Gevulde pasta met roomsaus
Voor 2 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediƫnten
- 250 g verse gevulde pasta
- 250 g champignons
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 250 ml kookroom
- 100 ml bouillon
- 50 g walnoten
- 50 g geraspte kaas
Bereidingswijze
- Snijd de ui klein en pel de knoflook. Hak de walnoten grof.
- Snijd de champignons klein en pak ze.
- Kook de pasta.
- Fruit de ui en voeg de geperste knoflook toe en laat even meebakken.
- Voeg de kookroom en de bouillon toe en laat even doorkoken.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Serveer met de gehakte walnoten en geraspte kaas.
Ingrediƫnten
- 250 g verse gevulde pasta
- 250 g champignons
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 250 ml kookroom
- 100 ml bouillon
- 50 g walnoten
- 50 g geraspte kaas