Gele curry met garnalen

Voor 2 personen

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediƫnten

  • 225 gram basmatirijst
  • 225 gram garnalen
  • 1 kleine ui
  • 1 teen knoflook
  • 1.5 cm gember
  • 2 tomaten
  • 90 g Thaise gele currypasta (Conimex)
  • 200 ml kokosmelk
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Snij de tomaten in kleine blokjes.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit olijfolie in een wok.
  4. Fruit de ui.
  5. Voeg de knoflook en gember toen en bak deze kort mee.
  6. Roer de currypasta erdoor en bak 1 minuut mee.
  7. Voeg de kokosmelk en de tomaten toe en laat 6 minuten smoren.
  8. Voeg de garnalen toe en laat nog 3 minuten smoren.
  9. Breng de curry op smaak met peper en zout.
  10. Serveer de curry met de rijst.

Ingrediƫnten

  • 225 gram basmatirijst
  • 225 gram garnalen
  • 1 kleine ui
  • 1 teen knoflook
  • 1.5 cm gember
  • 2 tomaten
  • 90 g Thaise gele currypasta (Conimex)
  • 200 ml kokosmelk
  • peper en zout