Gele curry met garnalen
Voor 2 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediƫnten
- 225 gram basmatirijst
- 225 gram garnalen
- 1 kleine ui
- 1 teen knoflook
- 1.5 cm gember
- 2 tomaten
- 90 g Thaise gele currypasta (Conimex)
- 200 ml kokosmelk
- peper en zout
Bereidingswijze
- Snij de tomaten in kleine blokjes.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een wok.
- Fruit de ui.
- Voeg de knoflook en gember toen en bak deze kort mee.
- Roer de currypasta erdoor en bak 1 minuut mee.
- Voeg de kokosmelk en de tomaten toe en laat 6 minuten smoren.
- Voeg de garnalen toe en laat nog 3 minuten smoren.
- Breng de curry op smaak met peper en zout.
- Serveer de curry met de rijst.
Ingrediƫnten
- 225 gram basmatirijst
- 225 gram garnalen
- 1 kleine ui
- 1 teen knoflook
- 1.5 cm gember
- 2 tomaten
- 90 g Thaise gele currypasta (Conimex)
- 200 ml kokosmelk
- peper en zout