Gehaktschotel met roomkaaspuree
Voor 4 personen
Totale bereidingstijd: 45 minuten
Gepubliceerd door Allerhande
Ingrediƫnten
- 2 uien
- 3 eetlepels olijfolie
- 300 g gehakt
- 450 g sperziebonen
- 0.5 potje rode pesto
- 800 g aardappelpuree
- 150 g kruidenroomkaas
- 150 g geraspte kaas
Bereidingswijze
- Kook de sperziebonen.
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Snijd de uien in halve ringen.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui in 3 minuten op een hoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak rul.
- Meng de sperziebonen en de pesto door het gehakt. Breng op smaak met peper en zout. Schep het mengsel in de ovenschaal.
- Meng de aardappelpuree met roomkaas. Verdeel over het gehakt-sperziebonenmengsel. Strooi de geraspte kaas erover.
- Gratineer het gerecht 20 minuten in de oven.
Ingrediƫnten
- 2 uien
- 3 eetlepels olijfolie
- 300 g gehakt
- 450 g sperziebonen
- 0.5 potje rode pesto
- 800 g aardappelpuree
- 150 g kruidenroomkaas
- 150 g geraspte kaas