Gehaktschotel met roomkaaspuree

Voor 4 personen

Totale bereidingstijd: 45 minuten

Gepubliceerd door Allerhande

Ingrediƫnten

  • 2 uien
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 300 g gehakt
  • 450 g sperziebonen
  • 0.5 potje rode pesto
  • 800 g aardappelpuree
  • 150 g kruidenroomkaas
  • 150 g geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. Kook de sperziebonen.
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  3. Snijd de uien in halve ringen.
  4. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui in 3 minuten op een hoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak rul.
  5. Meng de sperziebonen en de pesto door het gehakt. Breng op smaak met peper en zout. Schep het mengsel in de ovenschaal.
  6. Meng de aardappelpuree met roomkaas. Verdeel over het gehakt-sperziebonenmengsel. Strooi de geraspte kaas erover.
  7. Gratineer het gerecht 20 minuten in de oven.

Ingrediƫnten

  • 2 uien
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 300 g gehakt
  • 450 g sperziebonen
  • 0.5 potje rode pesto
  • 800 g aardappelpuree
  • 150 g kruidenroomkaas
  • 150 g geraspte kaas