Gehaktpannetje met udonnoedels en knapperige groente

Geinspireerd op diverse gehaktpannetjes van Dinnerly. Een snel en simpel gerecht voor de makkelijke dinsdag.

Voor 2 personen

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediƫnten

  • 200 g udonnoedels
  • 250 g gesneden (oosterse) groente
  • 250 g rundergehakt
  • 50 ml teriyakisaus
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel Indonesische kruidenmix

Bereidingswijze

  1. Breng ruim gezouten water voor de noedels aan de kook. Voeg de noedels toe en kook ze volgens de verpakking. Roer af en toe door zodat ze niet aan elkaar plakken. Spoel de noedels in een vergiet af met koud water en laat uitlekken.
  2. Pel de knoflook en snij fijn.
  3. Verhit een wok met 2 el olie op middelhoog vuur. Rul het gehakt in 5 minuten goudbruin en gaar.
  4. Voeg de groentemix toe en bak in 8 minuten zacht. Schep regelmatig om.
  5. Kruid met een flinke snuf zout en de kruidenmix.
  6. Schep de knoflook erdoor en bak 1 minuut mee.
  7. Schep de noedels en de teriyakisaus door het gehakt- en groentemengsel en meng goed.
  8. Verdeel het gerecht over de borden.

Ingrediƫnten

  • 200 g udonnoedels
  • 250 g gesneden (oosterse) groente
  • 250 g rundergehakt
  • 50 ml teriyakisaus
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel Indonesische kruidenmix