Broodje warm vlees

Een echte lunchklassieker: een broodje warm vlees. Dit recept is eenvoudig, maar ontzettend smaakvol. Een broodje rijkelijk belegd met mals, warm vlees en overgoten met een rijke saus.

Broodje warm vlees

Voor 2 personen

Totale bereidingstijd: 15 minuten

Gepubliceerd door Jumbo Supermarkten

Ingrediƫnten

  • 1 ui
  • 100 g champignons
  • 2 el ketchup
  • 2 el ketjap manis
  • 200 g fricandeau
  • satésaus

Bereidingswijze

  1. Bak in hete olie de fijngesnipperde ui met de in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn.
  2. Voeg 2 eetlepels tomatenketchup en 2 eetlepels ketjap manis toe.
  3. Snijd 200 gram fricandeau in dikke repen en roer het door de champignons. Warm het nog even goed door.
  4. Beleg de broodjes met het warme vlees en serveer je broodje warm vlees met satésaus

Ingrediƫnten

  • 1 ui
  • 100 g champignons
  • 2 el ketchup
  • 2 el ketjap manis
  • 200 g fricandeau
  • satésaus