Broodje warm vlees
Een echte lunchklassieker: een broodje warm vlees. Dit recept is eenvoudig, maar ontzettend smaakvol. Een broodje rijkelijk belegd met mals, warm vlees en overgoten met een rijke saus.
Voor 2 personen
Totale bereidingstijd: 15 minuten
Gepubliceerd door Jumbo Supermarkten
Ingrediƫnten
- 1 ui
- 100 g champignons
- 2 el ketchup
- 2 el ketjap manis
- 200 g fricandeau
- satésaus
Bereidingswijze
- Bak in hete olie de fijngesnipperde ui met de in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn.
- Voeg 2 eetlepels tomatenketchup en 2 eetlepels ketjap manis toe.
- Snijd 200 gram fricandeau in dikke repen en roer het door de champignons. Warm het nog even goed door.
- Beleg de broodjes met het warme vlees en serveer je broodje warm vlees met satésaus
Ingrediƫnten
- 1 ui
- 100 g champignons
- 2 el ketchup
- 2 el ketjap manis
- 200 g fricandeau
- satésaus